Forward Bank приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР

Фінтех і Картки
54
Forward Bank приєднався до Національної платіжної системи ПРОСТІР в ролі емітента платіжних карт та банка-еквайра. Власники платіжних карток «ПРОСТІР» від Forward Bank мають можливість здійснювати безготівкові операції з оплати товарів чи послуг в торгово-сервісних мережах, безкоштовно знімати готівкові кошти на території України, отримувати Cashback за розрахунки платіжними картками та цілодобово дистанційно керувати рахунком за допомогою Forward online і його мобільним додатком.
Національна платіжна система ПРОСТІР створена Національним банком України. Це система роздрібних платежів, у якій розрахунки за товари та послуги, отримання готівки та інші операції з національною валютою здійснюються за допомогою електронних платіжних засобів – платіжних карток ПРОСТІР. На сьогодні учасниками Національної платіжної системи є 51 банк України, в тому числі державні банки та банки з іноземним капіталом. Мережа обслуговування карток ПРОСТІР постійно зростає: на сьогоднішній день власникам карток доступні більше 230 000 POS-терміналів та 15 000 банкоматів на території України.
АТ «Банк Форвард» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.07.2019 р. регулятивний капітал Банку складає 278 млн грн, статутний капітал (зареєстрований і незареєстрований) — 1 153 млн грн. Обсяг коштів клієнтів складає 1 466 млн грн, кредитний портфель — 1 775 млн грн. Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас