У Польщі відкрили сервіс Tesla. Наступний можуть запустити в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі відкрили сервіс Tesla. Наступний можуть запустити в Україні

Технології&Авто
925
19 липня Tesla відкрила свій перший сервісний центр у Варшаві, столиці Польщі. Нові сервіси та зарядки Supercharger запускають на території Східної Європи в максимально короткі строки.
Про це написав Ілон Маск в своєму акаунті Twitter.
В Україні, за даними реєстру МВС, зареєстровано понад 800 електрокарів Tesla. Лідирує за популярністю седан Model S – таких машин оформили понад 500. Тепер українські електрокари Tesla, куплені в Європі, можуть зручніше користуватися гарантійним і пост-гарантійним обслуговуванням.
Співзасновник Tesla Club Ukraine і сервісу Go To-U Назар Шимоне-Давида впевнений, що новий запуск значно допоможе автовласникам:
“На відкриття чекали давно, і це дуже позитивна новина. Тепер офіційний сервіс в два рази ближче – їхати можна в Варшаву, а не в Берлін. Послуги надають ті самі. При цьому, якби не розвиток інфраструктури «від центру», то сервіс варто було б спочатку відкрити в Україні. У нас більше Tesla-користувачів, ніж в Польщі”, – стверджує він.
Шимоне-Давида запевняє, що наступний сервіс буде в Україні.
В країні поки що немає офіційного сервісу або зарядних точок Tesla. Але на мапі компании з 2014 року вказані два Supercharger за маршрутом Київ-Львів, а сам Ілон Маск недавно підтвердив їх встановлення найближчим часом.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас