У Зеленського розповіли, як скоротять Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Зеленського розповіли, як скоротять Кабмін

Казна та Політика
1509
В Офісі Президента планують скоротити кількість міністерств і центральних органів виконавчої влади, що перебувають в сфері впливу міністерств. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка.
Рябошапка заявив, що також планується скоротити кількість віце-прем’єрів “без портфелів”, які не очолюють міністерства.
“Мова також йде про скорочення центральних органів виконавчої влади, які перебувають в сфері управління міністерств”, – заявив Рябошапка.
У команді Зеленського вважають, що адміністративну реформу треба проводити, але за умови, що вона повинна виходити не з тих принципів, коли якийсь державний орган виконавчої влади створюють під конкретну людину.
“Не потрібно під людину створювати якийсь орган. Якщо є певні державницькі функції, ми повинні подивитися, які центральні органи виконавчої влади можуть забезпечити їх виконання”, – сказав Рябошопка.
За словами представника Зеленського, в разі, якщо вони не є необхідними для країни або суспільства, тоді і функцій як таких не повинно існувати.
“Держава не повинна втручатися в діяльність підприємців або громадян, тому і такого органу теж не буде існувати, – заявив Рябошапка.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас