Дубілет розповів, як планує боротися з корупцією в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет розповів, як планує боротися з корупцією в Україні

Казна та Політика
3445
Співзасновник Monobank Дмитро Дубілет, який став радником тимчасового виконувача обов’язків глави СБУ Івана Баканова, заявив, що потрібно боротися не тільки з наслідками, а й з першопричинами виникнення корупції в Україні.
При цьому кращі рішення для боротьби з корупцією, на думку Дубілета, – це технології. Для прикладу він згадав один із проектів, який наразі веде.
“Один із проектів, який ми зараз ведемо, – це боротьба з рейдерством, боротьба з тим, що в реєстрах Мін’юсту з нерухомості і по бізнесу просто змінюються власники”, – зазначив Дубілет.
І додав, що це – одна з причин, “через які Україна не отримує інвестиції, чому західні банки бояться в нашу країну приходити”.
За його словами, останнім часом всі зусилля держави були спрямовані на те, щоб ще більше посилити контроль за “чорними регістраторами” – “щоб вони складали ще більше іспитів, звітів”, – підкреслив Дубілет.
Але насправді рішення проблеми, на думку Дубілета, у використанні правильних технологій.
“Причому важливо зрозуміти, що технології – це не обов’язково діджіталізація, технології – це, насамперед, правильні бізнес-процеси”, – зазначив він.
Одне із завдань, яке радник в. о. СБУ ставить перед собою, – це побудувати правильні бізнес-процеси, щоб “у СБУ було менше роботи”, підкреслив він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас