Microsoft відключає доступ до ігор для користувачів старих ОС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft відключає доступ до ігор для користувачів старих ОС

Фондовий ринок
1381
Корпорація Microsoft закриває кілька інтернет-ігор для людей, які використовують операційну систему Windows 7 і більш ранні версії.
Про це заявила команда з ігор Windows.
“Ми з важким серцем ухвалили це рішення. Однак настав час інвестувати свої ресурси в нові технології”, – повідомили в компанії.
Користувачі втратять доступ до таких онлайн-ігор, як Нарди, Шашки, Черви, Реверсі, Піки і MSN Go. Очевидно, таким чином компанія прагне стимулювати користувачів переходити на більш нові версії ОС.
Термін втрати доступу до вказаних ігор буде залежати від того, яку версію операційної системи Windows використовує конкретний користувач. Першими, хто втратить доступ, будуть користувачі Windows XP і Windows ME. Для них сумісні гри (всі, крім MSN Go) зникнуть вже через 2 тижні – 31 липня 2019 року. Користувачі Windows 7 отримають додатковий час. Вони зможуть грати в Нарди, Шашки, Піки і MSN Go до 22 січня 2020 року або приблизно ще тиждень після того, як Microsoft припинить звичайну підтримку самої ОС Windows 7.
Виглядає дивним, що Microsoft не закрила доступ до цих ігор для користувачів старих операційних систем ще раніше. Підтримка Windows XP і ME була припинена кілька років тому, але ці онлайн-ігри все ще залишалися доступними для користувачів.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас