До 2025 року Китай планує запустити ще 100 космічних апаратів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2025 року Китай планує запустити ще 100 космічних апаратів

Світ
204
Китай до 2025 року додатково виведе на орбіту близько 100 супутників.
Про це повідомила заступниця глави департаменту міжнародного співробітництва Національного космічного управління КНР Юй Ци.
“В останні роки Китай здійснив прорив у розвитку аерокосмічних технологій і галузей, які мають до них відношення. Наша країна вже заклала основу і створила сприятливі умови для прискореного розвитку цієї сфери народного господарства”, — розповіла заступниця голови департаменту на конференції з географічних та інформаційних технологій в Пекіні.
За її словами, космічна програма КНР поступово набуває все більш насиченого характеру, одночасно збільшується і сфера застосування національних розробок. “Думаю, це надасть особливу стимулюючу дію на економіку нашої країни”, — підкреслила експерт.
Юй Ци нагадала, що за останні дев’ять років КНР домоглася великих успіхів в удосконаленні технологій дистанційного зондування, які на поточному етапі використовуються більш ніж в 20 галузях, в тому числі стосовно земельних ресурсів, в області екології, лісового і сільського господарства.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас