Vivo офіційно вийшла на український ринок з 5 моделями смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo офіційно вийшла на український ринок з 5 моделями смартфонів

Технології&Авто
3849
Український ринок став першим у Європі, на якому офіційно розпочалися продажі смартфонів під брендом Vivo.
За задумом китайського виробника, Україна повинна виступити плацдармом для розбудови бізнесу компанії на європейському ринку.
“Наразі в Україні буде представлено 5 моделей смартфонів Vivo: Y91c, Y93 Lite, Y15, Y17 та смартфон середнього сегменту V15 Pro”, – ідеться в офіційній заяві українського представництва Vivo.
Як і очікувалося, в Україні має з’явитися 5 моделей смартфонів Vivo. Більшість з них є представниками бюджетного сегменту, але V15 Pro можна назвати «стартовим флагманом»: він може похизуватися трьома основними і висувною фронтальною камерою, підекранним сканером відбитків пальців і швидкою зарядкою Dual-Engine, яка, як стверджує виробник, здатна повністю зарядити телефон за 13 хвилин.
Згідно з публікаціями українського представництва Vivo, смартфони бренду повинні з’явитися на полицях магазинів у нашій країні вже найближчим часом.
Компанія позиціонує себе як молодіжно-орієнтований бренд і робить акцент на інноваційних підходах. Наприклад, Vivo став першим виробником, який представив смартфон з технологією сканування відбитків пальців у будь-якій частині екрану, висувним модулем фронтальної камери та відтворенням звуку через поверхню екрану. А нещодавно стало відомо про технологію швидкої зарядки Super FlashCharge, яка дозволяє зарядити акумулятор на 4000 мА·год за 13 хвилин. Для створення подібних розробок виробник має шість дослідницьких центрів, п’ять з яких розташовані в Китаї і один — в США.
На сьогоднішній день продукція Vivo представлена на 18 ринках, де виробник має мережу магазинів у більше ніж тисячі міст. За словами виробника, смартфонами бренду користуються понад 200 мільйонів осіб.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас