Червневі виплати СГ "ТАС" за договорами автострахування перевищили 30 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Червневі виплати СГ "ТАС" за договорами автострахування перевищили 30 млн грн

Особисті фінанси
11
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за перший місяць літа. Отже, згідно з даними страховика, протягом червня лише за полісами обов’язкової «автоцивілки» Страхова група «ТАС» відшкодувала потерпілим 19359023 грн. Водночас сума червневих виплат за договорами страхування наземного транспорту сягнула 10966581 грн. Саме на договори КАСКО припали й найбільші за місяць страхові відшкодування компанії.
Так, 394920 грн виплатила Страхова група «ТАС» власникові автомобіля Audi Q7, пошкодженого в результаті аварії, що сталася на Тернопільщині. Здійснюючи обгін, водій позашляховика виїхав на узбіччя, де врізався в пінь дерева. В результаті сильного удару було серйозно пошкоджено передню частину автомобіля. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та виплатила клієнтові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
За цією ж програмою вказаного договору було застраховано й автомобіль Opel Insignia, виплата за який склала 297894 грн. Авто зазнало пошкоджень внаслідок пожежі. Надзвичайна пригода сталася в Ужгороді. Вночі на парковці раптом зайнялися кілька машин, в тому числі й автомобіль клієнта СГ «ТАС». В результаті інциденту, який згодом було визнано СГ «ТАС» страховим випадком, у Opel було суттєво пошкоджено передню частину кузова, включаючи крило, дзеркала, диски та шини передніх коліс, капот, бампер, решітку радіатора. Страхова група «ТАС» оперативно врегулювала подію, виплативши клієнтові належне відшкодування в розмірі його збитків.
Окрім того, до «трійки» найбільших в червні відшкодувань компанії також увійшла виплата в розмірі 279892 грн за пошкоджений в ДТП автомобіль Renault Duster. Авто, застраховане за договором «Правильне КАСКО», було пошкоджено в аварії, що сталася на трасі на Черкащині. Водій вчасно не помітив яму на дорозі. Внаслідок потрапляння в вибоїну колеса машину сильно «повело» і вона злетіла з траси на узбіччя, де перевернулася в кювет. В результаті пригоди було суттєво пошкоджено кузов Duster: деформовано дах машини, переднє крило, капот, бампер, розбито лобове скло, блок-фари, а також скло двері.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в передбачений договором страхування строк здійснила виплату належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас