Укргазбанк отримав лінію торговельного фінансування від ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк отримав лінію торговельного фінансування від ЄБРР

Фондовий ринок
328
Європейський банк реконструкції та розвитку надає Укргазбанку лінію торговельного фінансування обсягом 40 мільйонів євро у межах “Програми сприяння розвитку торгівлі”.
Про це повідомили у прес-службі банку.
“Ця програма спрямована на забезпечення банку можливостями фінансування експортоорієнтованих компаній, підтримання економічного розвитку країни та створення нових робочих місць”, – йдеться у повідомленні.
У прес-службі зазначають, що проєкт допоможе компаніям розширити доступ до торговельних фінансових інструментів і спектр відповідних продуктів. Також угода сприятиме підвищенню конкурентоспроможності Укргазбанку та його інвестиційної привабливості за рахунок диверсифікації бізнесу та впровадження кращих світових практик і стандартів.
“Економіка України орієнтована на експорт. І “Програма сприяння розвитку торгівлі” ЄБРР допоможе нам розширити зовнішню торгівлю та підтримати міжнародні операції наших клієнтів, тобто відіграє важливу роль у відновленні економіки країни. Ця нова торговельна лінія є важливим кроком у розширенні нашої співпраці з ЄБРР і ключовою віхою у подальшій трансформації банку”, – зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас