У 2019 блокчейн-стартапи залучили $822 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2019 блокчейн-стартапи залучили $822 млн

Фондовий ринок
194
У першому півріччі 2019 блокчейн-стартапи отримали інвестиції на загальну суму $822 млн. Про це свідчать дані дослідження венчурної фірми Outlier Ventures.
Зазначена в звіті сума була отримана від 279 угод за участю венчурного капіталу, з яких 159 були пов’язані з наданням початкового фінансування.
«Це вказує на те, що підприємницьке завзяття в екосистемі блокчейна не зменшилося, незважаючи на ведмежий ринок», – йдеться в документі.
Окремо також відзначається, що все більше компаній розробляють свої повноцінні продукти на базі блокчейна. Наприклад, JP Morgan і Target за минулі шість місяців вже виклали коди своїх проектів у відкритий доступ.
«У порівнянні з величезними показниками бичачого ринку в 2018 році частота великих венчурних інвестицій в просторі блокчейна значно знизилася. Однак криптобіржі, незважаючи на посилення регулятивної активності, залишаються одним з головних фаворитів для інвесторів – одна тільки Bithumb залучила 200 мільйонів доларів», – заявив Лоуренс Ланді-Брайан, партнер і керівник дослідження Outlier Ventures.
Він також зазначив, що останнім часом розвиваються прямі інвестиції в протоколи, які здійснюються в обмін як на токени, так і на частки.
«Біржові лістинги в формі IEO привернули значну увагу в першій половині року. Вони являють собою відродження моделі ICO з тією відмінністю, що біржова пропозиція надає миттєву ліквідність власникам криптоактивів через лістинг».
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас