В автомобілях Tesla з'явиться функція караоке — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В автомобілях Tesla з'явиться функція караоке

Фондовий ринок
225
Незабаром любителі електрокарів Tesla зможуть розбавити монотонність поїздок за допомогою караоке. Також найближчим часом компанія оновить в своїх автомобілях музичний додаток, повідомив Ілон Маск на своїй сторінці в Twitter.
Tesla працює над створенням власного сервісу потокової передачі музики, який зможе скласти конкуренцію таким популярним сервісам, як Slacker в Північній Америці і Spotify в Європі. Але коли саме власники машин зможуть отримати оновлення, голова компанії не уточнив.
Разом з тим компанія оголосила про випуск вже на цьому тижні оновлення програмного забезпечення для автомобільного «блокнота». Останній був доступний автолюбителям ще в 2017 році і дозволяв малювати на величезному сенсорному екрані, але його можливості і палітра були обмежені, розповідає Electrec.
Користувачі Tesla неодноразово зверталися до Маска з проханням вирішити цю проблему, розширивши функціонал. Той почув своїх клієнтів і випустив оновлення, яке передбачає низку змін саме для програми Sketchpad.
«Ми поліпшили Sketchpad, щоб спростити вам створення наступного шедевра. Колірна палітра тепер підтримує насиченість кольору, і якщо ви помилитеся, то зможете скасувати кілька змін. Щоб отримати доступ до Sketchpad, натисніть «Панель запуску програм»> «Toybox»> «Sketchpad», – написав Маск. І пообіцяв, що незабаром власники електрокарів зможуть передавати зображення зі свого смартфона на «блокнот».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас