Huawei інвестувала $40 млрд в дослідження і розробку в сфері 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei інвестувала $40 млрд в дослідження і розробку в сфері 5G

Фондовий ринок
536
За повідомленнями джерел мережі, за останні 10 років китайська компанія Huawei інвестувала в дослідження і розробку в сфері 5G $40 млрд.
Наразі в розпорядженні китайського технологічного гіганта велика кількість патентів на технології і пристрої в даному напрямку. Дослідження і розробка Huawei в сфері 5G включає в себе створення різних технологій, чіпів, ключових алгоритмів тощо.
Представники Huawei кажуть, що пікова швидкість з’єднання в 5G-мережі компанії при внутрішньому тестуванні становить 10,3 Гбіт/с, що є рекордним досягненням для галузі. Що стосується пікової швидкості для кінцевих користувачів, то це значення досягає позначки в 1,86 Гбіт/с.
Варто сказати про те, що розробка і експлуатація 5G-мереж компанії Huawei останнім часом активно обговорюються в багатьох країнах. Після того як уряд США заборонив використання телекомунікаційного обладнання Huawei, думки експертів розділилися. Дехто вважає, що в довгостроковій перспективі компанія стане сильнішою і зможе повернутися до зростання, тоді як інші фахівці говорять про те, що компанія не зможе вижити в умовах, що склалися.
Зараз у Huawei є 2160 стандартних патентів (SEP) в сфері 5G, в активі Nokia 1516 патентів, а у компанії ZTE 1424 патенту. Що стосується південнокорейських компаній Samsung і LG, то вони зареєстрували 1359 і 1353 патенти відповідно. Найбільша кількість зареєстрованих патентів серед американських компаній є в активі Qualcomm.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас