Стало відомо, коли відбудеться аукціон з продажу електрики в межах нового ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли відбудеться аукціон з продажу електрики в межах нового ринку

Фондовий ринок
443
«Українська енергетична біржа» оголосила про початок торгів з продажу електроенергії в межах нового ринку електроенергії. Перший аукціон відбудеться 27 червня.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби біржі.
Там зазначають, що наразі затверджено всі необхідні документи для здійснення торгів електроенергією, а також затверджено пакет необхідних документів, які учасники торгів мають подати до біржі.
«В першу чергу, просимо реєструватися для участі на аукціоні учасників, на яких покладено спеціальні обов’язки для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії. Такі учасники будуть опрацьовуватися та реєструватися першочергово», — йдеться у повідомленні біржі.
Зокрема, спеціальні зобов’язання покладені на Енергоатом та Укргідроенерго, які продаватимуть електрику за зниженим тарифом для потреб населення.
Нагадаємо, що 5 червня уряд постановив проводити торги електрикою в межах нового ринку на «Українській енергетичній біржі» та зобов’язав створити аналогічний майданчик на базі «Prozorro.Продажі».
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас