Складаний планшет Microsoft очікується на початку 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Складаний планшет Microsoft очікується на початку 2020 року

Фондовий ринок
292
Компанія Microsoft в рамках проекту Andromeda (друга назва – Centaurus) працює над складаним планшетом з двома екранами на платформі Intel. Буквально на початку місяця повідомлялося, що нещодавно Microsoft проводила закриту презентацію прототипу цього таємничого планшета для вузького кола осіб. Тепер же з’явилася чергова порція даних про цей довгобуд.
Аналітик IHS Markit Джефф Лін, який впевнений у випуску принципового нового 16-дюймового ноутбука Apple MacBook Pro в вересні цього року, стверджує, що інноваційний складаний планшет Microsoft з двома екранами вийде в першому кварталі, або до кінця першого півріччя наступного року.
За даними аналітика, пристрій отримає два екрани однакового розміру – діагоналлю 9 дюймів із співвідношенням сторін 4:3. Апаратним базисом потенційній новинці виступить майбутній 10-нанометровий CPU Intel сімейства Lakefield, який буде працювати під управлінням нової ОС Windows Core OS (WCOS) з інтерфейсом, оптимізованим для двоекранного складного пристрою. Так, це та сама Windows Lite, про яку ми вже чули раніше. Урізана версія Windows, орієнтована на пристрої з двома екранами і конкурентів хромбуків на основі Chrome OS. До слова, Windows Core OS повинна підтримувати додатки Android, хоча після того, як Microsoft вбудувала повноцінне ядро ​​Linux в звичайну Windows 10, подібне вже не є чимось абсолютно дивним.
Також аналітик згадує підтримку iCloud і модем LTE/5G для забезпечення постійного підключення до інтернету.
Традиційно Microsoft проводить заходи, присвячені анонсам нових пристроїв Surface (саме в рамках цього бренду має дебютувати пристрій) в жовтні. Цілком ймовірно, що перші подробиці про цей перспективний планшет ми дізнаємося в жовтні, а його повноцінний анонс відбудеться наступного року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас