У продажу з'явиться колекція гіперкарів за 13 млн доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У продажу з'явиться колекція гіперкарів за 13 млн доларів

Світ
702
Лідер африканської країни Екваторіальна Гвінея – на ім’я Теодор Обіанг Нгуєма Мбасого – і його син, віце-президент, якого звуть Теодоро Нгуєма Обіанг Мангу, розпродадуть колекцію гіперкарів.
Власне, останній і зібрав колекцію автомобілів. Вона налічує понад два десятки дорогих і рідкісних екземплярів, серед яких – кілька гіперкарів. Їх усіх виставлять на аукціон в цьому році.
Коли саме відбудуться торги, поки неясно. За попередніми даними, цим займеться аукціонний дім Bonhams, розпродаж влаштують у гольф-клубі Bonmont Golf & Country Club в Швейцарії. За попередніми даними, найнижча оціночна вартість колекції стартує від $13 млн.
Віце-президент Екваторіальної Гвінеї – син глави держави, який править з 1979 року. Сам він заступив на посаду у 2012 році, будучи вже досить заможною людиною. Ще в 2010-2011 роках уряд США опублікував інформацію про незаконну грошову та майнову власність віце-президента. Серед якої, наприклад, вілла у Франції вартістю €100 млн, велика яхта і колекція рідкісних автомобілів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас