У Світовому банку допоможуть Україні з проектами державно-приватного партнерства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Світовому банку допоможуть Україні з проектами державно-приватного партнерства

Казна та Політика
153
Уряд підписав меморандум з Міжнародною фінансовою корпорацією групи Світового банку для залучення міжнародних експертів до роботи над проектами державно-приватного партнерства.
Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час години запитань до уряду у ВР.
“Вчора ми підписали меморандум з Міжнародною фінансовою корпорацією групи Світового банку, щоб залучити міжнародних експертів та міжнародний досвід до роботи над проектами державно-приватного партнерства”, – зазначив Кубів.
Він додав, що це ефективний інструмент залучення великих інвестицій у будівництво доріг, портів, мостів, великих інфраструктурних об’єктів, а також проведення широкосмугового Інтернету по всій території України.
“Уже кілька пілотних проектів і навіть інвесторів, які очікують можливості взяти участь у цих проектах. Приклади – в Європі, приклади в Туреччині, приклади в Австралії з різних галузей державно-приватного партнерства. Втілення таких проектів означає якісні дороги та плюс 5-7% щорічного зростання ВВП, а також десятки тисяч нових робочих місць в різних регіонах України”, – додав перший віце-прем’єр.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас