Райффайзен Банк Аваль – генеральний партнер кінофестивалю "Відкрита ніч. Дубль 22" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль – генеральний партнер кінофестивалю "Відкрита ніч. Дубль 22"

Особисті фінанси
20
Київ. 21 червня. – 19 червня відбулася прес-конференція за участі представників та партнерів кінофестивалю «Відкрита Ніч. Дубль 22».
На заході презентували програму фестивалю на 2019 рік, повний склад журі, перелік офіційних майданчиків фестивалю по Україні та за кордоном, а також офіційний ролик фестивалю.
Серед числа запрошених був голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, який зазначив: «Партнерство з кінофестивалем «Відкрита ніч» має для нашого банку особливий характер, воно в інтелігентній формі запрошує кожного з нас до персонального залучення. Бути у середовищі кінематографістів велика цінність, а долучитися до такого заходу – приємно та надихаюче».
Кінофестиваль українських фільмів «Відкрита ніч. Дубль 22» відбудеться в ніч з 29 на 30 червня на столичному Арт-причалі. Одночасно з Києвом покази короткометражних фільмів пройдуть більш ніж у 100 локаціях по Україні та за кордоном.
Мета фестивалю «Відкрита ніч» – підтримка національного кінематографу, а також фільмів спільного та іноземного виробництва, які зберігають традиції українського мистецтва, пропонуючи нові концепції його розвитку, самоідентифікації та існування в спектрі світових національних кінематографій.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас