Huawei обіцяє повернути гроші за смартфони, якщо додатки Google і Facebook перестануть працювати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei обіцяє повернути гроші за смартфони, якщо додатки Google і Facebook перестануть працювати

Фондовий ринок
707
Не так давно засновник і генеральний директор китайської Huawei Рен Чженфей (Ren Zhengfei) розповів про те, що продажі смартфонів компанії впали на 40%. У грошовому вираженні падіння продажів смартфонів може обернутися збитками в розмірі $30 млрд.
Щоб хоч якось уповільнити падіння продажів смартфонів, китайська компанія розробила програму гарантії, в рамках якої обіцяється відшкодування повної вартості смартфонів Huawei, в разі, якщо на пристроях перестануть працювати популярні додатки, в тому числі Google Play Store, WhatsApp, Facebook, YouTube, Gmail, Instagram і ін. Гарантія вважається дійсною, якщо зазначені раніше програми перестануть працювати на смартфонах Huawei протягом двох років з моменту купівлі.
У повідомленні Huawei Central йдеться про те, що компанія готова повністю відшкодувати витрати покупців, якщо на придбаних смартфонах перестануть працювати додатки Google і Facebook.
Варто відзначити, що наразі ця «спеціальна гарантія» дійсна тільки на Філіппінах. Таким чином, китайський виробник намагається уповільнити падіння продажів смартфонів і підвищити довіру клієнтів.
Представники Huawei підтвердили введення «спеціальної гарантії» і повідомили про те, що ця ініціатива виходила від дистриб’юторів, з якими співпрацює Huawei. З огляду на те, що продажі смартфонів китайської компанії продовжують знижуватися, в майбутньому «спеціальна гарантія» може стати актуальною для ринків різних країн.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас