Через 2 дні пройде найспекотніший захід цього літа MFO ANTISUMMIT 2019. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через 2 дні пройде найспекотніший захід цього літа MFO ANTISUMMIT 2019.

Особисті фінанси
398
На ньому ТОР менеджери мікро-фінансових компаній лідерів ринку поділяться з учасниками не тільки секретами свого успіху, а й тим з якими труднощами їм доводилося і доводиться стикатися, що працює і що не працює, які типові проблеми зростання, як вибрати правильну стратегію розвитку і багато іншого.
Так, наприклад, Ілля Веселий СЕО компанії Дінеро презентує реальний кейс про те, як збільшити видачі втричі за 3 місяці і відкриє завісу планів на майбутнє.
Операційний директор компанії Platon Андрій Батарін розповість про те, як ідентифікувати потенційний фрод ще на етапі верифікації клієнта, істотно мінімізуючи ризики.
Технічний директор компанії Moneyveo Олексій Банасевич поділитися знаннями про новітні технології верифікації та ідентифікації клієнтів, які можуть використані для онлайн бізнесу, про їх переваги та недоліки на реальних кейсах, в тому числі на основі зарубіжного досвіду.
Операційний директор Aventus group, Латвія розповість, куди можна розвиватися компаніям, які надають короткі кредити – в інші продукти, як виходити на ринки інших країн.
Один з кращих, топових web-майстрів Грузії, підприємець і фахівець з цифрового маркетингу Гурамі Татешвілі розповість учасникам про свій особистий унікальний досвід тестування нової стратегії в FaceBook.
А про ризик-менеджмент повного циклу для онлайн-МФО ви дізнаєтеся від співзасновника RiskTools, Дениса Зікєєва.
Через 2 дні пройде найспекотніший захід цього літа MFO ANTISUMMIT 2019.
На учасників чекає цікава дискусія на тему майбутнього законодавчого регулювання небанківського фінансового сектору, проблем фінмоніторингу і віддаленої ідентифікації, а також про баланс інтересів захисту прав позичальників і кредиторів. Питання на наболілі теми можна буде задати учасникам Дискусії серед яких: заступник директора Департаменту – начальник Управління фінансового маркетингу – Віталій Черняк, член комісії Нацкомфінпослуг – Олександр Залєтов, Голова Правління Асоціації «Всеукраїнська Асоціація Фінансових Компаній» – Анна Замазеева, радник з питань захисту прав споживачів фінансових послуг проекту USAID «Трансформація фінансового сектора» – Тетяна Бурак.
Завершиться захід церемонією нагородження кращих мікрофінансових компаній України з точки зору клієнтського досвіду за версією популярного порталу про фінанси Finance.ua і грандіозним Beach AfterParty.
У розпорядженні учасників і гостей саміту:
- Шведський стіл з вишуканими стравами європейської кухні від ресторатора Миколи Тищенка.
- Коктейлі non stop.
- Запальна музика від топового українського діджея Сані Димова.
- Спеціальна кал’янна зона.
- Шоу програма і дискотека біля басейну
Генеральним спонсором MFO anti SUMMIT 2019 став сервіс онлайн-платежів Platon. Компанія Platon надає послуги з прийому платежів учасникам ринку електронної комерції, серед яких – понад 30 мікрофінансових організацій. У стенду компанії гостей саміту чекають розіграші призів, фотозоні і комфортна лаунж-зона для спілкування з фахівцями Platon
Партнер заходу ТАСКОМБАНК розповість про вже знайомого платіжного чат бота, який дозволить торговцям приймати платежі по QR коду. Команда ТАСкомбанк дасть можливість гостям протестувати платіжного бота. Установка відбувається дуже просто, необхідно тільки скачати QR з фірмового поло. З точки зору маркетингу і комунікації мобільний телефон – найефективніший канал, вважають в банку. АТ «ТАСкомбанк» – універсальний комерційний банк, який надає повний спектр фінансових послуг, як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. Банк заснований в 1989 році і є одним з найстаріших комерційних банків України. У 2004 банк приєднався до Групи «ТАС» – однієї з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни.
Саміт пройде 20 червня в популярному пляжному комплексі “Olmeca Plage”. Програма реєстрація і всі подробиці за посиланням: http://bit.do/eVnW2
За матеріалами:
BankOnline
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас