Шановні інвестори Банку "Аркада"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шановні інвестори Банку "Аркада"!

Особисті фінанси
4514
Інформуємо вас, що 6-м апеляційним судом була винесена постанова про скасування дозволу на будівництво ж/м «Патріотика на озерах». Забудовник і Банк «Аркада», як фінансовий партнер і утримувач інвестицій у це будівництво, категорично не погоджуємося з даним судовим рішенням і, після отримання повного тексту постанови, оскаржуватимемо його до Верховного Суду.
Заявляємо, що це рішення суду для нас було неочікуваним, оскільки Банк «Аркада», завжди діє в рамках чинного законодавства з дотриманням усіх норм і правил, визначених законом. Керуючись цим принципом, ми змушені виконати рішення суду, аби не створювати нових прецедентів і не давати підстав опонентам звинувачувати нас у недотриманні закону. Виходячи з нових обставин, нами прийнято рішення про тимчасове виведення техніки з будівельного майданчика аби унеможливити її пошкодження та мінімізувати збитки.
Повідомляємо, що договори оренди наразі є чинними і забудовник залишається єдиним розпорядником цієї земельної ділянки. Зважаючи на це і на той факт, що на майданчику частково проведені будівельні роботи, даний об’єкт залишатиметься під охороною.
Наголошуємо, що всі події, які відбуваються навколо ж/м «Патріотика на озерах», жодним чином не вплинуть на будівництво житлових масивів «Еврика» та «Патріотика». Будівельні роботи на цих об’єктах триватимуть відповідно до графіків будівництва.
Шановні інвестори! Ми живемо в правовій державі й хочеться сподіватися, що суди дотримаються принципу верховенства права. Тому ми обов’язково скористаємося своїм правом аби відновити законність, довести свою правоту й захистити права та інтереси наших інвесторів. Переконані, що Верховний Суд відновить справедливість і, за результатами перегляду, відмінить рішення про скасування дозволу на будівництво ж/м «Патріотика на озерах».
Шановні інвестори! Банк «Аркада» вже 26 років реалізовує програми інвестування у житлове будівництво й за весь цей період жодного разу не порушив своїх зобов’язань перед тими, хто нам довіряє.
Заявляємо, що наші принципи відповідальності перед інвесторами не змінилися. Запевняємо, що й цього разу Банк «Аркада» виконає свої зобов’язання.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас