У Join Up! знайшли заміну авіакомпанії Yanair, яка зупинила польоти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Join Up! знайшли заміну авіакомпанії Yanair, яка зупинила польоти

Фондовий ринок
3341
Туроператор Join UP! для забезпечення перевезення своїх клієнтів зміг оперативно знайти заміну літаку авіакомпанії YanAir, яка зупинила польоти.
«Join UP! провів переговори з іншими авіакомпаніями для забезпечення виконання чартерної польотної програми. Було досягнуто домовленості про те, що замість літака YanAir в чартерній програмі Join UP! буде використаний літак авіакомпанії Dreamwind», – повідомили avianews.com в прес-службі туроператора, додавши, що розклад чартерної програми залишається без змін.
Також 7 червня флот афілійованої з Join UP! авіакомпанії SkyUp поповниться восьмим літаком Boeing 737. Це, за даними туроператора, дозволить виконувати 80% всієї чартерної польотної програми Join UP! силами SkyUp.
Польоти YanAir з 03:00 7 червня заборонила Державіаслужба, призупинивши дію сертифіката експлуатанта після проведеної інспекції. Вона виявила низку зауважень, частина з яких критичні, в організації діяльності перевізника, які можуть негативно вплинути на безпеку польотів.
У перевезеннях туристів Join UP! до 6 червня використовувався Boeing 737-400 YanAir з бортовим номером UR-CQX. Повітряне судно на умовах мокрого лізингу використовувала авіакомпанія «Буковина», з якою співпрацює Join UP!.
18 травня на борту цього літака при підльоті до Львова сталася розгерметизація. Ніхто на борту не постраждав, проте ситуація призвела до тривалої затримки кількох чартерних рейсів.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас