Forward Bank в ТОП-10 банків з найвищим рівнем надійності депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank в ТОП-10 банків з найвищим рівнем надійності депозитів

Особисті фінанси
67
Forward Bank підтвердив високу надійність своїх депозитів за результатами діяльності першого кварталу 2019 року. Так, згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» РА «Стандарт Рейтинг», банк увійшов в ТОП-10 банків з самими надійними вкладами, посівши 10 позицію.
Як повідомляє агентство, згідно з даними НБУ, чистий процентний дохід Forward Bank за перший квартал 2019 року склав 63,149 млн грн, а прибуток після оподаткування – 9,03 млн грн. Фінансова підтримка акціонерів банку в 2018 році забезпечила приріст статутного капіталу на 113,21%. Надана акціонерами зовнішня підтримка дозволяє банку не тільки стійко працювати, а й розширювати спектр операцій з клієнтами в період зростання прибутковості банківського сектора.
«Незважаючи на активність політичних процесів в країні, зараз українці довіряють банківській системі і особисто Forward Bank. Ми виконуємо всі зобов’язання перед нашими клієнтами протягом багатьох років і впроваджуємо нові сервіси та технології, які допомагають українцям вирішувати свої фінансові питання, і як результат – ми виконали затверджений план на 1-й квартал в повному обсязі» – прокоментував рейтинг Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.
АТ «Банк Форвард» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.05.2019 р. активи банку складають 1 820 млн грн., регулятивний капітал Банку – 258 млн грн, статутний капітал (зареєстрований і незареєстрований) — 1 153 млн грн, кошти фізичних осіб — 1 447 млн грн, кредитний портфель — 1 717 млн грн. Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.
Forward Bank в ТОП-10 банків з найвищим рівнем надійності депозитів
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас