"Аваль" і КБ "Донбіржбанк" уклали угоду про співпрацю за системою термінових грошових переказів "Аваль-Експрес" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" і КБ "Донбіржбанк" уклали угоду про співпрацю за системою термінових грошових переказів "Аваль-Експрес"

Фінтех і Картки
489
Банк «Аваль» і КБ «Донбіржбанк» уклали угоду про співпрацю за системою термінових грошових переказів «Аваль-Експрес», повідомляє прес-служба банку з посиланням на начальника відділу грошових переказів АППБ «Аваль» Володимира ЧОРНОГО.
За його словами, згідно з угодою, клієнти відтепер матимуть змогу користуватися системою «Аваль-Експрес» для здійснення термінових грошових переказів по Україні без відкриття рахунків не лише у відділеннях банку «Аваль», а й у філіалах КБ «Донбіржбанк» у Донецьку, Дніпропетровську, Києві та Одесі.
З березня 2004 р., за його інформацією, банк «Аваль» планує продовжити подальше залучення банків-агентів з метою розширення пунктів обслуговування та залучення нових клієнтів.
"Численні звернення та пропозиції організувати агентську співпрацю від банків, що приділяють значну увагу розвитку роздрібного бізнесу, свідчать про неабиякий попит серед клієнтів на такі послуги та позитивний імідж системи «Аваль-Експрес», — відзначив В.ЧОРНИЙ.
За його словами, банк «Аваль» проводить активний розвиток та вдосконалення системи «Аваль-Експрес». У 2003 р. цією послугою скористалися понад 500 тис. клієнтів, загальний фінансовий оборот при цьому склав 240 млн. грн., що в 3,5 раза перевищує оборот 2002 року. Також значним попитом користувалися послуги «Аваль-Експрес» для юридичних осіб, а саме — з виплати заробітної плати працівникам підприємств, страхового відшкодування, дивідендів акціонерам, винагород і виграшів переможцям акцій та інших виплат. У результаті загальна сума переказів юридичних осіб на користь фізичних осіб за системою «Аваль-Експрес» склала за підсумками минулого року близько 37 млн. грн.
«Зручні тарифи, велика кількість відділень, швидкість та простота оформлення є основними рисами системи «Аваль-Експрес», що приваблюють клієнтів», — заявив начальник відділу грошових переказів банку «Аваль».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас