На сайті Аска з'явилася можливість самостійної покупки електронного поліса ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На сайті Аска з'явилася можливість самостійної покупки електронного поліса ОСЦПВ

Особисті фінанси
44
Аска додала можливість самостійного оформлення електронного поліса ОСЦПВ на сайті. Також можна розширити ліміт покриття до 300 000 грн і придбати
е-поліс добровільної цивільної відповідальності (ДЦВ).
Нагадаємо, СК Аска стала однією з перших компаній, яка в 2018 році почала продаж електронного полісу. Наші клієнти позитивно оцінили можливість такої покупки через інтернет, і за результатами на кінець травня 2019 року СК Аска увійшла в ТОП-10 компаній по кількості проданих е-полісів.
Зараз майже щомісяця ми спостерігаємо зростання кількості укладених електронних договорів на
30-35%, при цьому наші клієнти стали більш досвідченими і їм вже не складає ніяких труднощів заповнити форму е-поліса прямо на сайті, не вдаючись до допомоги співробітника страхової компанії.
Якщо ж виникнуть питання – ми завжди готові надати консультацію особисто, під час візиту в нашу компанію, по телефону контакт-центру, а також в мессенжері на офіційній сторінці страхової компанії Аска в Фейсбуці.
Для тих, хто звик до паперового полісу і не бажає оформляти електронний, ми залишили таку можливість, і водій через сайт може оформити і сплатити паперовий поліс, а отримати його у відділенні «Нової пошти», або в найближчому офісі Аска.
Нагадаємо, з квітня 2019 Кабмін офіційно дозволив водіям демонструвати наявність страхового поліса ОСЦПВ в електронному вигляді (зі смартфона, планшета або комп’ютера). Таким чином роздруковувати електронний поліс більше немає необхідності.
https://online.aska.ua/sales/osago
За матеріалами: АСКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас