Huawei вислала всіх своїх американських співробітників з Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei вислала всіх своїх американських співробітників з Китаю

Фондовий ринок
2614
Китайська компанія Huawei деякий час назад розпорядилася про відправку своїх американських співробітників, які працювали в КНР, назад на батьківщину.
Про це повідомляють американські ЗМІ.
За словами високопоставленого співробітника Huawei Дан Веньшуаня, який відповідає в компанії за стратегію, громадян США, які працювали в Huawei в відділі досліджень і розвитку, відправили додому ще два тижні тому.
Американських співробітників попросили забрати свої ноутбуки, заблокувати доступ до своїх пов’язаних з роботою систем і залишити приміщення Huawei.
Крім того, компанія вимагає від своїх китайських співробітників, щоб вони скасували технічні зустрічі зі своїми американськими колегами або контактами, а також обмежили спілкування з громадянами США.
Раніше міністерство торгівлі США ухвалило рішення внести китайську Huawei в список фірм, поставки для яких з США можуть здійснюватися тільки на підставі спеціальних ліцензій.
Дональд Трамп також підписав указ про забезпечення безпеки поставок інформаційно-комунікаційних технологій і послуг, який дозволить його адміністрації блокувати іноземні технологічні компанії від ведення бізнесу в США, якщо вони загрожують національній безпеці.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас