Пробіг під каштанами: працівники та клієнти UKRSIBBANK об’єднують зусилля заради маленьких сердець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пробіг під каштанами: працівники та клієнти UKRSIBBANK об’єднують зусилля заради маленьких сердець

Особисті фінанси
18
250 працівників і клієнтів UKRSIBBANK BNP Paribas Group взяли участь у щорічному спортивно-благодійному проекті «Пробіг під каштанами».
У день Києва збір учасників від банку відбувався на Майдані Незалежності біля відділення UKRSIBBANK. Серед 18 тисяч людей команда банку вирізнялася яскравим корпоративним стилем та неймовірною згуртованістю, адже на чолі пробігу капітаном був Філіп Дюмель, Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Вже шостий рік банк підтримує традицію святкування дня міста — бігти заради життя і порятунку дітей із вадами серця. Кошти, зібрані в рамках проекту, спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.
«Суспільство трансформується. І кожен з нас причетний до позитивних змін — ми надихаємо власним прикладом, — розповіла Яніна Ольховська, начальник Служби бренду та комунікацій, Голова Благодійного фонду UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Вперше банк приєднався до благодійної ініціативи у 2014 році, і з кожним роком кількість учасників збільшувалася. Ми пишаємося, що наші клієнти беруть активну учать у житті банку, вони розділяють цінності, що несе в світ заради майбутнього Група BNP Paribas».
Зазначимо, що усього в програмі «Пробігу під каштанами» було 7 забігів: пробіг в ходунках, дитячий забіг, спортивний пробіг, пробіг мужніх, пробіг наосліп, пробіг із собакою та благодійний.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас