За півроку послугами Kyiv Boryspil Express скористалися 360 тис. пасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За півроку послугами Kyiv Boryspil Express скористалися 360 тис. пасажирів

Фондовий ринок
280
За півроку експреси Укрзалізниці перевезли понад 360 тис. пасажирів до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» та зворотно. І попит постійно зростає.
Про це розповів голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє прес-служба УЗ.
«Якщо на початку проекту Kyiv Boryspil Express перевозив близько 1 тис. пасажирів за добу, то зараз — утричі більше», – ідеться в повідомленні.
На думку керівника Укрзалізниці, підсумки перших півроку роботи Kyiv Boryspil Express є такими: маршрут відбувся, він користується попитом і популярністю серед пасажирів, в окремі відрізки доби спостерігається відвертий ажіотаж, однозначно виграно конкуренцію з автоперевізниками.
«Ми зробили все від нас залежне: адаптували графік Kyiv Boryspil Express до пасажиропотоку аеропорту, ввели в експлуатацію після модернізації шостий склад дизель-поїзда Pesa, визначили пікові періоди й запустили здвоєні склади експресу», — розповів Євген Кравцов.

Мої Fiнанси:

  • Експрес між Києвом та Міжнародним аеропортом «Бориспіль» Укрзалізниця запустила 30 листопада 2018 року.
  • Він функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів. Із графіком курсування поїзда можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.
  • Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ю колією на вокзалі в Києві.
  • Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах.
  • В аеропорту «Бориспіль» квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи.
  • На станції Дарниця квитки можна придбати в касі № 2.
  • Вартість квитка – 80 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас