Microsoft відкриє свій перший європейський магазин в центрі Лондона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft відкриє свій перший європейський магазин в центрі Лондона

Фондовий ринок
149
Компанія Microsoft готується до відкриття свого першого роздрібного магазину в Європі. Він розташується в самому «серці» Лондона – на перетині вулиць Ріджент-стріт і Оксфорд-стріт, де є багато найпопулярніших роздрібних магазинів у світі.
Microsoft орендує для свого флагманського європейського магазину триповерхове приміщення загальною площею в 2040 м2. Примітно, що магазин Microsoft буде розташований неподалік від знаменитого магазина Apple на Ріджент-стріт. Їх будуть розділяти всього кілька магазинів інших фірм.
Відомо, що крім величезних вітрин, на яких буде представлено широкий асортимент пристроїв Microsoft і її партнерів, плануються величезні відеостіни, громадський театр, навчальні зони, де будуть проводитися семінари, і навіть спеціальна секція Answer Desk-аналог Apple Genius Bar для безкоштовних консультацій та технічної підтримки користувачів.
Відвідувачі магазину також зможуть випробувати найостанніші розробки компанії, такі як шолом доповненої реальності HoloLens, а також гарнітури змішаної реальності на платформі Windows Mixed Reality.
Для відвідувачів лондонський магазин Microsoft відкриється 11 липня. Раніше аналогічні флагманські роздрібні магазини Microsoft відкрила в Сіднеї і Нью-Йорку.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас