Google посилила правила Play Store — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google посилила правила Play Store

Технології&Авто
891
Компанія Google вирішила зробити свій магазин Play Store зручнішим і комфортнішим для використання дітьми.
Однак мова йде не про косметичні зміни, а про зміну політики для розробників. Зокрема, Google тепер вимагає, щоб розробники ігор для Play Store розкривали інформацію про шанси випадання різних предметів у лутбоксах.
В розділ правил, що описує можливість отримання платежів, було додано нові вимоги: “Додатки, що пропонують механізми для отримання випадкових віртуальних предметів з покупки (тобто “лутбокси”), повинні чітко розкривати шанси на отримання цих предметів до купівлі”.
Крім посилення правил щодо лутбоксів, Google внесла і інші зміни в свою політику.
Тепер компанія вимагає, щоб розробники вказували цільову аудиторію для своїх додатків, а додатки, орієнтовані на дітей (як виключно на дітей, так і разом з дорослими), повинні слідувати сімейним політикам Google. Це включає обмеження типів реклами, яка може з’являтися в додатках, додавання попереджень про безпеку для доповненої реальності, а також розкриття відомостей про те, яку інформацію розробники збирають про дітей.
Додатки, спеціально призначені для дітей, також повинні відповідати більш суворим правилам категорії “Розроблено для сімей”. В рамках окремої зміни Google також заборонила розробникам продавати марихуану безпосередньо через додатки.
Всі наявні додатки повинні відповідати новим правилам Google до 1 вересня.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас