Руслан Співак став учасником конференції Grain Ukraine 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Руслан Співак став учасником конференції Grain Ukraine 2019

Особисті фінанси
15
Київ. 28 травня. — Директор корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак узяв участь у панельній дискусії на конференції Grain Ukraine 2019, що відбулася 24-25 травня 2019 року в Одесі вже вчетверте. Конференція відбувалася під гаслом: «Make Ukraine grain again».
«Райффайзен Банк Аваль щороку фінансує аграріїв на суму близько 15 млрд грн, агросектор є ключовою галуззю для інвестування з найбільшим рівнем довіри та доступу до кредитів. Ми підтримуємо наших клієнтів протягом усього сезону та пропонуємо різні банківські інструменти. Найпопулярнішими, окрім класичного фінансування, є вексельні програми для засобів захисту рослин та партнерські програми на придбання сільськогосподарської техніки», — зазначив Руслан Співак.
Конференція GRAIN UKRAINE – це міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників агроринку, керівників українських агропродовольчих компаній, комерційних та інвестиційних банків. У межах конференції обговорюють останні тренди аграрного ринку та впровадження технологічних інновацій.
Детальніше про партнерські програми – на сайті Райффайзен Банку Аваль.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас