Ferrari показала тизер нового гібридного суперкара і анонсувала прем'єру (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari показала тизер нового гібридного суперкара і анонсувала прем'єру (фото)

Технології&Авто
384
Компанія Ferrari опублікувала перше тизерне зображення свого нового суперкара з гібридною силовою установкою. На знімку показано ліхтарі квадратної форми, третій індикатор стоп-сигналу.
Технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті.
За неофіційними даними, суперкар отримає комбіновану силову установку на основі 3,9-літрового бензинового двигуна V8, який працюватиме спільно з трьома електромоторами. Сумарна потужність автомобіля становитиме близько 1000 кінських сил.
Таким чином, віддача агрегатів перевищить потужність суперкара 488 Pista, який оснащений 3,9-літровою наддувною «вісімкою», що видає 720 к. с. і 770 Н·м крутного моменту. Розгін до «сотні» у новинки займе близько двох секунд. Очікується, що застосування допоміжного електричного двигуна дозволить поліпшити динамічні характеристики, але при цьому домогтися збільшення паливної економії і зниження кількості шкідливих викидів. Точна назва, під якою машина з’явиться у продажу, поки невідома.
На даний момент модель відома під індексом F173. Офіційна прем’єра суперкара відбудеться 29 травня. Новинка стане другим гібридом в історії Ferrari. Першим була модель LaFerrari, представлена в 2013 році. Автомобіль Ferrari LaFerrari і його відкрита версія Aperta комплектуються 963-сильною гібридною установкою, склад якої включив 6,3-літровий двигун V12, електричний агрегат, комплект літій-іонних батарей і семиступінчастий «робот» із двома зчепленнями.
Ferrari LaFerrari здатна розганятися до 100 км/год за три секунди, а її максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.
Ferrari показала тизер нового гібридного суперкара і анонсувала прем'єру (фото)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас