"ОК, Альфа!" дає 300 гривень за кожного друга — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ОК, Альфа!" дає 300 гривень за кожного друга

Особисті фінанси
79
Онлайн-банк для підприємців «ОК, Альфа!» запрошує своїх клієнтів приводити друзів та отримувати за кожного зареєстрованого 300 гривень. Кожний запрошений підприємець також отримає 300 гривень на свій новий поточний рахунок в «ОК, Альфа!».
«ОК, Альфа!» пропонує багато переваг для підприємців, які бажають зручно здійснювати свої фінансові операції в онлайн-режимі. Від платежів і автоматичного валютообміну до оформлення виписок, договорів, оплати податків, інших корисних додаткових послуг. З 28 травня 2019 ще однією перевагою стане більше. За кожного приведеного друга, який зареєструється в системі за унікальним кодом клієнта та відкриє рахунок в «ОК, Альфа!», нараховуватимуться бонуси: по 300 гривень на поточні рахунки клієнта та його друга-підприємця.
Користуватися опцією можна безлімітно, тому чим більше друзів – тим більше бонусів.
Кожний клієнт у своєму особистому кабінеті має персональне посилання на «ОК, Альфа!», яке можна надіслати у будь-який зручний спосіб (поштою, месенджером, SMS) другові – потенційному клієнту «ОК, Альфа!». Для цього треба натиснути кнопку «Приведи друга» та вибрати зручний канал для відправлення або скопіювати посилання, щоб надіслати його самостійно. Підприємець, який отримає посилання, має пройти за ним та зареєструватися в системі «ОК, Альфа!». Щотижня усі клієнти, які успішно привели друзів, та клієнти, які зареєструватися за персональним посиланням, отримають по 300 гривень на свої персональні рахунки в «ОК, Альфа!».
«ОК, Альфа!» – онлайн-банк для підприємців, який пропонує простий доступ до банківських та додаткових послуг для клієнтів-ФОП. Система постійно розвивається і вдосконалюється, кожні два тижні вона отримує новий або поліпшений функціонал. Так, нещодавно з’явився новий функціонал «ОК, Бухгалтер» – єдине вікно для бухгалтера, який може управляти рахунками декількох ФОП, а також відкриття додаткового рахунку в «ОК, Альфа!», автоматичний вільний продаж валюти, прямий переказ коштів з рахунку ФОП на власний рахунок ФО.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас