Lenovo і Qualcomm показали свій перший ноутбук з підтримкою 5G (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo і Qualcomm показали свій перший ноутбук з підтримкою 5G (фото)

Технології&Авто
420
Компанія Qualcomm оголосила про партнерство з Lenovo в створенні Project Limitless – ноутбука, який підтримує 5G.
Про це пише Digital Trends.
На відміну від інших ноутбуків, в Project Limitless замість процесорів від Intel і AMD використовується чіп Qualcomm Snapdragon і модем Qualcomm 5G.
Ноутбук під назвою Project Limitless працює на Snapdragon 8cx, першій платформі на 7-нанометровому техпроцесі для ПК. Система включає в себе восьмиядерний основний процесор Kryo 495 і графічне ядро ​​Adreno 680. Хоча Project Limitless був анонсований на виставці Computex в Тайбеї, платформа не буде доступна для споживачів до невизначеної дати в 2020 році.
Сам ноутбук нічим не відрізняється від інших комп’ютерів Lenovo. Це конвертований ноутбук 2-в-1 з тонкими рамками. Ця конкретна модель включає в себе виступ над екраном, де розташована веб-камера. Є всього два порти USB-C з лівого боку і роз’єм для навушників справа. Модем Snapdragon X55 5G забезпечує швидкість завантаження даних до 2,5 Гбіт/с.
Ймовірно, діагональ екрана становить близько 13 дюймів. Qualcomm і Lenovo заявили про багатоденну роботу від акумулятора для Project Limitless. Інформація про ціни на Project Limitless не розголошується, але можна не сумніватися в тому, що ноутбук буде досить дорогим.
«Наша співпраця з Lenovo забезпечить зручність роботи користувачів ПК як для споживачів, так і для підприємства завдяки можливості підключення з малою затримкою, яка стала можливою завдяки 5G. Задачі з інтенсивним використанням смуги пропускання, які включають в себе завантаження великих файлів по бездротовому з’єднанню, можуть бути експоненціально швидшими, завдяки вражаючій продуктивності і енергоефективності платформи», – сказав Алекс Катоузян, старший віце-президент Qualcomm і генеральний менеджер підрозділу мобільного бізнесу.
Lenovo і Qualcomm показали свій перший ноутбук з підтримкою 5G (фото)
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас