Roshen судитиметься з Мінекономіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen судитиметься з Мінекономіки

Фондовий ринок
5496
Господарський суд Києва 3 червня розгляне позов компанії “Рошен” до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також державного підприємства “Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент)” за право реєстрації червоної стрічки на упаковці торта.
Про це йдеться в повідомленні суду від 20 травня, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень.
У повідомленні сказано, що дочірнє підприємство “Кондитерської корпорації “Рошен” звернулося до Господарського суду міста Києва з позовом до Мінекономрозвитку і державного підприємства “Український суд інтелектуальної власності” за право патентування червоної стрічки та інших елементів для оформлення упаковки тортів, які виробляє підприємство.

Довідка Finance.ua:

  • Корпорація Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) Кондитерські фабрики, дві виробничі площадки у Вінницькій області, масло-молочний комбінат “Бершадь молоко” (Вінницька обл.), два виробничі майданчики в Липецькій області (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).
  • ПрАТ “Київська кондитерська фабрика “Рошен” в 2018 році збільшило чистий прибуток в чотири рази в порівнянні з 2017 роком – до 11,1 мільйона гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас