Голова Dragon Capital відреагував на перші призначення Зеленського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Dragon Capital відреагував на перші призначення Зеленського

Казна та Політика
4203
Інвестори негативно відреагували на перші призначення президента Володимира Зеленського, повідомив президент Європейської бізнес асоціації, голова інвесткомпанії Dragon Capital Томаш Фіала.
“На жаль, інвестори – за реакціями на єврооблігації і на українську гривню – відреагували на ось ці перші призначення негативно. Перша реакція негативна”, – сказав він на форумі “Відповідальність, довіра, інклюзивність: бачення реформ завтрашнього дня. Пропозиції громадянського суспільства”, організованому реанімаційним пакетом реформ в Києві в середу.
“Ми дуже сподіваємося, що голова Адміністрації Президента направить свої зусилля в правильне русло. Але є певний скепсис щодо і його трек-рекорду, і його близькості до одного з олігархів в країні”, – додав Фіала.
Він звернув увагу на те, що раніше озвучені Зеленським імена радників з економічних реформ, а саме екс-міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса і екс-голови Мінфіну Олександра Данилюка, не фігурують серед перших призначень.
За словами Фіали, він поки що не бачить, хто в Адміністрації Президента буде відповідати за роботу з бізнесом або за економічну політику.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас