H&M повідомили, в яких містах ще можуть відкрити свої магазини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

H&M повідомили, в яких містах ще можуть відкрити свої магазини

Фондовий ринок
124
Компанія DCH Infrastructure and Real Estate (DCH I & RE), що входить до групи компаній DCH бізнесмена Олександра Ярославського, веде переговори зі шведським рітейлером H&M про відкриття магазинів в регіональних торгово-розважальних центрах (ТРЦ) “Караван” в Харкові і Дніпрі.
Як розповів генеральний директор DCH I & RE Данило Владов в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”, в київський ТРЦ “Караван” H&M залучати недоцільно, бо об’єкт поетапно буде переформатовано в аутлет-центр.
“Бренд H&M в форматі аутлет не заходить. Наразі їм не потрібен цей формат, та й як такого його у них немає. З ними ведуться переговори, і, думаю, вони зайдуть в наші регіональні проекти в Харкові і Дніпрі”, – прокоментував Владов можливість залучення H&M в пул нового аутлет-центру в результаті реконцепції столичного ТРЦ “Караван”.
Як повідомлялося, DCH Infrastructure and Real Estate планує 1 червня 2019 року частково закрити на реконструкцію київський торгово-розважальний центр (ТРЦ) “Караван” по вул. Лугова, 12 для поетапного переформатування об’єкта в аутлет-центр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас