Зеленський і Коболєв обговорили з делегацією США перспективи поставок скрапленого газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський і Коболєв обговорили з делегацією США перспективи поставок скрапленого газу

Енергетика
1087
Глава Нафтогазу Андрій Коболєв взяв участь у зустрічі Президента України Володимира Зеленського з делегацією США на чолі з міністром енергетики Ріком Перрі.
Як повідомили у прес-служба Нафтогазу.
“У ході зустрічі сторони обговорили співробітництво України та США в енергетичній сфері, зокрема в сфері видобування газу, питання збереження транзитного потенціалу України. Окрема увага під час зустрічі була надана шляхам підготовки України до проходження наступного осінньо-зимового опалювального сезону, фінансуванню та накопиченню достатніх запасів газу у підземних сховищах. Також предметом обговорення став проект зі створення сталого шляху імпорту скрапленого природного газу (LNG) через регазифікаційний термінал у Польщі до України”, – йдеться у повідомленні.
Українська сторона висловила подяку за підтримку нашої держави у питаннях національної та енергетичної безпеки.
З українського боку участь у зустрічі взяли президент України Володимир Зеленський, радники Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка, заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, глава місії України при НАТО, надзвичайний і повноважний посланник України Вадим Пристайко, а також голова Нафтогазу Андрій Коболєв.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас