Дубілет пропонує видавати паспорти України прямо в аеропорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет пропонує видавати паспорти України прямо в аеропорту

Казна та Політика
4644
Один із засновників iGov і monobank Дмитро Дубілет у відповідь на пропозицію новообраного президента Володимира Зеленського спростити надання громадянства України. Пропонує запустити відповідний онлайн проект з видачею паспорта України в аеропорту по прибутті в країну.
“Паспорт видається прямо в аеропорту, і (така процедура) займає не більше 10 хвилин. Разом з паспортом видаємо пляшку ігристого і садимо в таксі”, – написав Дубілет в своєму Telegram-каналі у вівторок.
Він пропонує забезпечити онлайн подачу заяви на громадянство в “кілька кліків”, позаяк перевірку бекграунду кандидата можна здійснювати через системи “на кшталт Experian”.
Експерт вважає, що проект має запускатися поетапно – не на всі країни відразу, і після завершення всіх бізнес-процесів повинен бути підтриманий рекламною кампанією за кордоном.
На його думку, отримання громадянства України не повинно нести якихось особливих зобов’язань, крім щорічного приїзду в країну, а також невеликого щорічного адміністративного збору.
Дубілет зазначив, що проект забезпечить приплив туристичних доходів, інвестицій і підвищення іміджу країни за кордоном.
Засновник iGov також висловив думку, що чисельність громадян України – це хороший KPI менеджменту країною для президента.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас