Бізнес – депозит Індустріалбанку увійшов до ТОП 10 кращих пропозицій ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес – депозит Індустріалбанку увійшов до ТОП 10 кращих пропозицій ринку

Особисті фінанси
19
Депозит без права дострокового розірвання був визнаний у ТОП-10 кращих бізнес-депозитіKyslenkoв. Станом на 14 травня 2019 року аналітиками порталу Prostobiz було досліджено депозитні пропозиції більш ніж 20 банків. Були відібрані депозитні програми з можливістю розміщення коштів на строк 1 рік у Євро, всього було розглянуто 146 пропозицій, середня ставка за такими депозитам 1,51% річних.
Депозит Індустріалбанку для бізнесу строком на 1 рік у євро дозволяє отримати дохід у розмірі 3% річних. Депозит не надає права на дострокове розірвання. Ставка за депозитом на аналогічний період з правом дострокового розірвання становить 2,5% річних у євро. Виплата відсотків в обох програмах щомісячна.
«Хоча Індустріалбанк не надає найвищих ставок за депозитами – це стосується як пропозицій для бізнес клієнтів, так і програм для приватних клієнтів – наші депозитні програми є ринковими та користуються попитом. Звичайно є певна циклічність у розміщенні коштів від юридичних осіб, яка пов’язана з особливостями ведення бізнесу та сезонними факторами, але диверсифікація депозитного портфелю дозволяє банку мати достатній рівень ліквідності», – коментує Віталий Кисленко, Директор Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.
Попитом серед клієнтів користується депозит «Забезпечений» із наданням вкладникам додаткових гарантій повернення вкладів у вигляді забезпечення державними облігаціями (ОВДП). Обсяг залучень за депозитом за період з 1 січня по 20 квітня поточного року зріс у 70 разів та склав у гривневому еквіваленті 150 млн грн.
Номінальна вартість ОВДП в портфелі Банку за вказаний період збільшилася на 520% і склала еквівалент 895 млн. грн. (172 млн. грн. на 01.01.2019 р.), при цьому також збільшилась середньозважена дохідність портфелю. Впродовж зазначеного періоду було здійснено РЕПО угод з ОВДП на суму 155 млн. грн. Банк стійко входить до 20-ки лідерів торгів на фондовій біржі «Перспектива».
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас