Корпорація "Богдан" виграла тендер на поставку шкільних автобусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корпорація "Богдан" виграла тендер на поставку шкільних автобусів

Фондовий ринок
545
ТОВ “Бас Мотор”, структурний підрозділ корпорації “Богдан”, виграло тендер на поставку Управлінню освіти і науки Житомирської облдержадміністрації (ОДА) 28 спеціалізованих автобусів для перевезення школярів, запропонувавши автобуси за 54,05 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 54,6 млн грн, повідомив прес-секретар корпорації Сергій Красуля.
“Термін поставки автобусів буде визначено контрактом, але ми готові почати їх відвантаження вже в червні”, – повідомив він.
Як повідомлялося, умовами тендеру термін поставки визначений до 30 листопада 2019 року.
Красуля уточнив, що замовнику будуть поставлені автобуси моделі А22412, які мають 30 місць для сидіння, оснащені дизельним двигуном, механічною коробкою передач. Гарантія на автобус – 24 місяці або 100 тис. км пробігу. Автобус виготовляється на агрегатах Ashok Leyland, відповідає екостандарту Євро-5.
В аукціоні також брав участь дилер АТ “Черкаський автобус” – ПП “Форсаж” (Черкаси), який запропонував автобуси Ataman за 54,6 млн грн і не знижувати ціну в ході торгів.
За словами Красулі, корпорація і надалі планує брати участь у тендерах на поставку шкільних автобусів.
Як повідомлялося, уряд в квітні направив 325 млн грн субвенції з держбюджету на купівлюу шкільних автобусів, при цьому міста обласного значення повинні доплатити при їх закупівлі не менше 30% загальної вартості. Житомирській області субвенція з держбюджету становить 14,649 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас