П'ять брендів, старі авто яких краще не купувати через можливі технічні проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ять брендів, старі авто яких краще не купувати через можливі технічні проблеми

Особисті фінанси
77411
Практично всі автовиробники час від часу проводять сервісні кампанії своїх машин – на жаль, навіть у люксових моделей бувають проблеми. Тому, якщо ви хочете купити б/у авто, дізнайтеся спершу, чи проводилося для нього відкликання. Старі машини після «відкликання» краще не купувати. Сьогодні ми розповімо про гучні сервісні кампанії, оголошені цієї весни.
Peugeot і Citroёn
Навесні поточного року французькі компанії Peugeot і Citroёn провели як мінімум дві сервісні кампанії. Під відкликання потрапили Citroёn C1 і Peugeot 107, що випускалися з лютого 2006 по серпень 2015 року, і Peugeot Traveller і Citroёn Spacetourer, що випускалися з серпня 2017 року по жовтень 2018 року.
У французьких мікролітражок виявили проблеми зі склом задніх дверей, а у мінівенів – проблема із задньою підвіскою.
Subaru
Subaru минулого місяця довелося оголосити відкликання своїх популярних моделей Subaru Impreza, XV, Forester, і BRZ, випущених в 2012-2014 роках. Причина такого рішення – проблеми з 2,0 л двигунами.
Крім того, у деяких моделей цього бренду можуть не працювати стоп-сигнали, спостерігаються проблеми з «варіатором» тощо.
Renault
Renault навесні поточного року відкликав популярний бюджетний кросовер Renault Duster і фургон Dokker. Причина такого рішення – проблема з гальмами. Якщо бути більш точним, то у них неправильно розміщена ущільнювальна мембрана в підсилювачі гальм.
Volvo
Навіть компанія Volvo, яка позиціонує свої автомобілі як одні з найбільш надійних і безпечних в світі (а це так і є), не змогла уникнути проблем зі своїми моделями. Нинішньої весни шведи відкликали відразу сім моделей, випущених в 2018-2019 роках. Причина – можливі проблеми з сервоприводами підйому двері багажного відділення і ймовірний витік пального у дизельних машин.
Audi
Німецька компанія Audi виявила в своїх моделях, які оснащуються 3,0 л двигуном TFSI, можливий витік пального. Тому під сервісну кампанію потрапили відразу шість моделей Audi, в тому числі повнорозмірний кросовер Q7 і седан A8.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас