Кредит до 500 тисяч гривень – це просто! Банк Кредит Дніпро поліпшив умови видачі кредитів готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Кредит до 500 тисяч гривень – це просто! Банк Кредит Дніпро поліпшив умови видачі кредитів готівкою

Кредит&Депозит
2222
Банк Кредит Дніпро поліпшив умови роздрібного кеш-кредитування, збільшивши максимальну суму кредиту готівкою до 500тисяч гривень. Клієнт може обрати оптимальний для себе термін кредитування – 12, 24, 36, 48 або 60 місяців, – зважаючи на свої фінансові плани й можливості. Більший термін договору передбачає менший розмір щомісячного платежу. Кошти видаються без застави та поруки, і їх можна використовувати з будь-якою метою.
Кредит до 500 тисяч гривень – це просто! Банк Кредит Дніпро поліпшив умови видачі кредитів готівкою
«Роздрібне споживче кредитування лишається у фокусі нашої бізнес-стратегії, адже це ефективний інструмент підтримки споживчого попиту, який сьогодні є драйвером зростання економіки, – говорить Олег Пахомов, заступник голови Правління – директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – З огляду на ринкові тренди зростання доходів і фінансових запитів населення ми підняли планку максимальної суми кредиту готівкою до півмільйона гривень. Широкий спектр кредитних пропозицій, вдале поєднання різних каналів залучення клієнтів, висока швидкість прийняття рішень і ексклюзивні акційні пропозиції роблять наші продукти конкурентними і затребуваними, надаючи клієнтам реальну можливість реалізувати свої плани тут і зараз».
Для оформлення кредиту діючі та нові клієнти з усіх регіонів країни можуть звернутися до будь-якого відділення банку або зробити заявку через Інтернет чи контакт-центр. Щоб отримати позику, потрібен мінімальний набір документів: паспорт та ІПН, довідка про доходи при оформленні кредитів до 75 тисяч гривень не потрібна. Попереднє рішення клієнт може оперативно отримати по телефону, а самі кредитні кошти – в найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, розташованих у всіх ключових регіонах України. Процентна ставка – одна з найкращих на ринку і залежить від суми та терміну кредиту. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без штрафних санкцій. Усі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, з яким можна ознайомитися до підписання кредитного договору.
До речі, на Finance.ua працює сервіс персонального підбору кредитів. Безкоштовно проводимо розрахунок і підбір кредитних пропозицій.

Вибрати собі кредит

За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас