Таскомбанк оновив "Шевченкову долину" у столичному ботсаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк оновив "Шевченкову долину" у столичному ботсаду

Особисті фінанси
26
11 травня ТАСКОМБАНК реалізував благодійну ініціативу з благоустрою ділянки в Ботанічному саду імені академіка Олександра Фоміна.
Зупинитися на кілька хвилин серед гамірливого міста, віднайти свіже рішення, створити цікаву ідею чи просто відпочити й перезавантажитися. Ботанічний сад — улюблене місце відпочинку тисяч киян та гостей міста. Тут відпочивають від шаленого темпу столиці, гуляють з дітьми і годують майже ручних білок. Щоб додати комфорту й затишку, ТАСКОМБАНК прибрав територію, облаштував доріжки та місця для відпочинку в парку.
У прибиранні взяли участь співробітники банку зі своїми сім’ями. А ділянку обрали не випадково — ще в жовтні 2014 року ТАСКОМБАНК реконструював у ботанічному саду «Шевченкову долину»: облагородив територію, висадив магнолії та засіяв газони. Відтоді банк опікується цією територією. Тепер у тіні крислатих дерев кожен зможе комфортно провести час, насолоджуючись тишею і природою у самому серці Києва.
Наш комфорт і благоустрій в першу чергу залежить від кожного з нас, від того, що ми самі для себе створимо і чи зуміємо це зберегти. Ми любимо це місто і нам справді приємно зробити щось хороше й корисне для киян. І якщо кожен прибере свою планету, як казав Маленький принц Екзюпері, хоча б її частинку, світ стане чистішим.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас