Готелі в Україні обладнають безконтактними картками для входу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі в Україні обладнають безконтактними картками для входу

Фінтех і Картки
442
У нових і реконструйованих готелях в Україні будуть встановлювати електронні системи контролю доступу для входу за безконтактними картками до номерів та інших готельних приміщень.
Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.
“Ситуації з крадіжками завжди неприємні. Тому, щоб підвищити безпеку і захистити гостей від таких негативних моментів, ми запропонували при проектуванні нових та проведенні реконструкції наявних готелів обов’язково передбачати електронні системи контролю входу в сам готель та номери — за безконтактними картками. За допомогою таких електронних систем можна відслідковувати та ідентифіковувати всі входи до номеру, у тому числі персоналу”, — сказав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.
Що це дозволить:
  • підвищити рівень обслуговування в українських готелях, зробити їх надійнішими та більш безпечними для громадян,
  • суттєво скоротити енерговитрати в будівлі завдяки “енергозберігаючим кишеням”, через які за допомогою картки контролюється подача електроенергії до номеру.
Згідно зі змінами у ДБН, при проектуванні готелів необхідно передбачати заходи, які захищають від несанкціонованого проникнення в готельні номери та інші приміщення, за допомогою сучасних систем контролю доступу та відеоспостереження.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас