Група Компаній «ЛІГА» інвестувала у виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Група Компаній «ЛІГА» інвестувала у виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»

Фондовий ринок
423
Група Компаній «ЛІГА» стала інвестором першого в Україні інноваційного комплексу з розширеними можливостями експонування – виставкового центру «КиївЕкспоПлаза».
«Всі проекти, які нам цікаві для інвестування, є флагманами в своїх галузях. У компанії КиївЕкспоПлаза є прекрасна історія успіху, відмінна команда, стратегія і, відповідно, великий потенціал для подальшого розвитку. Ми дуже раді, що стали частиною цього проекту », – прокоментував подію генеральний директор ГК ЛІГА Дмитро Бондаренко.
«КиївЕкспоПлаза» будує поруч з сучасним виставковим павільйоном найбільший в Україні оснащений полігон для демонстрації можливостей габаритної техніки та розміщення масштабних експозицій, що рухаються, а також ландшафтний парк для проведення великих розважальних та корпоративних заходів. Виставковий центр почав свою діяльність у березні цього року.
«Зараз відбуваються стратегічні зміни в бізнесі «КиївЕкспоПлаза». У Києві головний майданчик компанії був обмежений міськими рамками та експозиційними можливостями. Коли він переїхав за місто, з’явився колосальний потенціал до зростання, завдяки великій території під подальший девелопмент. Це дає можливість абсолютно іншого масштабу – від презентації сільгосппродукції до великогабаритної військової техніки. Це успішний тренд світових лідерів індустрії », – вважає гендиректор ГК ЛІГА.
ГК ЛІГА не братиме активної участі в операційній діяльності компанії.
«Ми дуже раді бачити Групу Компаній «ЛІГА» серед наших інвесторів, – зазначив Валерій Пекар, голова наглядової ради «КиївЕкспоПлази». – Для нас важливо, щоб усі наші інвестори мали бездоганну репутацію і стратегічне бачення в умовах глибинних трансформацій, які сьогодні переживає бізнес. Тільки так можна реалізувати надихаючий нас усіх масштабний інноваційний проект, націлений на майбутнє».
Група Компаній «ЛІГА» – це об’єднання незалежних сучасних інноваційних компаній, які успішно функціонують на різних ринках з 1991 року. До структури ГК ЛІГА також входять: найбільший в країні розробник інформаційно-правових та сервісних рішень «ЛІГА: ЗАКОН»; центр функціональних компетенцій Керуюча Компанія «ЛІГА», медіа-холдинг «LIGAMEDIA»; консалтингова група «JUSCUTUM»; міжнародний Благодійний Фонд «LET’S HELP!»; виробнича компанія «MÖBIUS»; фінсько-українське підприємство LAMOR Ukraine; компанія ЛІГА ПЕНСІЯ (відкритий недержавний пенсійний фонд «Взаємодопомога»); інноваційна компанія аналізу медіа-контенту «SEMANTRUM», агентство по створенню систем лояльності «KETCHUP LOYALTY MARKETING EASTERN EUROPE»; мережа ресторанів здорового харчування при спорткомплексах Sportlife «EDA Baggete & Salad Bar»; одна з найбільших мереж кав’ярень «AROMA KAVA»; онлайн-сервіс промо-відео для Food & Beverages бізнесу – «ADA». Також ГК ЛІГА має ряд активів у нерухомості.
«КиївЕкспоПлаза» – виставковий центр, що надає комфортні умови для проведення виставок, конгресів, ділових зустрічей, фестивалів, виставок, презентацій та інших масштабних заходів. Виставковий центр має в своєму розпорядженні всю необхідну інфраструктуру з сучасним обладнанням і різними сервісними службами, що задовольняють попит найвимогливішого клієнта.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас