Patentbot, Опендатабот, Star.Docs – нові додаткові сервіси для клієнтів "ОК, Альфа!" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Patentbot, Опендатабот, Star.Docs – нові додаткові сервіси для клієнтів "ОК, Альфа!"

Особисті фінанси
42
Нещодавно до партнерської програми онлайн-банку для підприємців «ОК, Альфа!» приєдналися популярні онлайн-сервіси Patentbot, Опендатабот та Star.Docs.
Розуміючи потреби українських підприємців, Альфа-Банк Україна розвиває свою онлайн-платформу «ОК, Альфа!» як цілісну екосистему. Вона охоплює не лише фінансові, але й додаткові сервіси, які допомагають підприємцю концентруватися на розвитку його бізнесу. Для цього до бонусної програми «ОК, Альфа!» постійно залучаються нові партнери, що надають клієнтам ексклюзивні знижки на корисні для бізнесу сервіси.
Patentbot. Клієнтам «ОК, Альфа!» надається спеціальна знижка в розмірі 20% для онлайн-реєстрації торговельних марок в Україні, США, 27 країнах ЄС та Китаї. Перевагами сервісу є реєстрація 24/7, онлайн-пошук торговельної марки та жодних витрат на юристів і папери.
Для того щоб скористатися знижкою, потрібно вибрати Patentbot серед партнерських програм у системі «ОК, Альфа!» та натиснути на кнопку «Отримати промокод». Потім перейти на сайт PatentBot, почати чат і відповісти на кілька коротких запитань, на етапі оплати необхідно ввести отриманий промокод на знижку.
Опендатабот. Клієнти «ОК, Альфа!» отримали безкоштовний доступ до професійного акаунту Опендатабот терміном на 2 місяці. Починаючи із 3-го місяця, клієнту буде запропоновано сплатити стандартний тариф вартістю 270 грн/міс. Сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру використовується для контролю контрагентів і попередженню рейдерських атак. Опендатабот збирає дані з відкритих державних реєстрів та надає повну інформацію про людину або компанію.
Щоб скористатися Опендатабот, потрібно в особистому кабінеті «ОК, Альфа!» перейти за посиланням, далі вибрати «Перевірити компанію» та обрати месенджер: Telegram, Facebook Messenger, Skype або Viber. Додати бот OpenDataUA, розпочати чат і в діалоговому вікні ввести промокод. Після цього можна починати пошук у відповідній категорії за ІПН чи ЄДРПОУ. Використання промокоду можливе лише один раз.
Star.Docs від «Київстар». Для клієнтів «ОК, Альфа!» надається безкоштовний доступ до Star.Docs – швидкого електронного документообігу у рамках бізнес-пакету «Ліцензія 50». З моменту реєстрації в «ОК, Альфа!» і до кінця червня 2019 до їхніх послуг – 50 документів.
Для того щоб скористатися знижкою, потрібно вибрати Star.Docs, перейти за посиланням та зареєструватися, пакет «Ліцензія 50» підключиться автоматично.
Сервіс Star.Docs дозволяє створювати, надсилати та отримувати документи за кілька секунд, заощаджувати час на їхню підготовку та погодження, працювати з документами спільно, коментувати та обговорювати їх онлайн, слідкувати за дедлайнами навіть зі смартфону, зберігати усі файли у безпечному місці – у хмарному сховищі або на цифровому носії, мати до них доступ 24/7 та легко знаходити потрібні документи в електронних реєстрах.
Загалом клієнти «ОК, Альфа!» можуть отримати додаткові сервіси на суму до 27 тисяч гривень.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас