АТ "Юнекс Банк" серед 50-ти провідних банків України-2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ "Юнекс Банк" серед 50-ти провідних банків України-2019

Особисті фінанси
17
Шановні клієнти та партнери! Раді повідомити, що за результатами рейтингу «50 провідних банків України-2019», засновником якого є «Фінансовий клуб», АТ «Юнекс Банк» знов увійшов у ТОП-50 кращих банків України. Оголошення ТОП-50 кращих банків України та нагородження лідерів фінансового ринку відбулося 24 квітня 2019 року в рамках Церемонії FINANCIAL CLUB AWARDS – 2019.
Від моменту заснування (грудень 1993 року) та станом на сьогодні «Юнекс Банк» є універсальним банком. Фінансова установа співпрацює з великими корпораціями у центральних та промислових регіонах країни, а з 2017 року також активно розвиває роздрібний бізнес: кредитування фізичних осіб, карткові проекти та онлайн-сервіси. Сьогодні банк пропонує широкий спектр сучасних банківських продуктів та послуг для юридичних та фізичних осіб, активно розвиває напрямок МСБ. Банк представлений практично у всіх регіонах України, де нараховує 23 відділення, які надають повний набір банківських послуг, та майже 40 торговельних точок, де клієнти можуть оформити кредити готівкою та кредитні картки.
У лютому 2019 року Рейтингове агентство «IBI Рейтинг» підвищило рейтинг надійності банківських вкладів до рівня 4+ (висока надійність), а рівень кредитного рейтингу до «uaА-» із прогнозом «стабільний», що свідчить про достатні показники ліквідності та капіталізації, а також прибуткову діяльність та її прийнятні показники ефективності. АТ «Юнекс Банк» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас