У Запоріжжі ліквідовано схему виробництва ювелірних виробів на 5 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі ліквідовано схему виробництва ювелірних виробів на 5 млн гривень

Кримінал
178
На Запоріжжі ліквідовано схему незаконного виробництва та реалізації ювелірних виробів вартістю 5 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні ДФС.
Співробітники податкової міліції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури ліквідували в Запорізькій області схему незаконного виробництва та реалізації ювелірних виробів і вилучили велику партію товарів.
В рамках проведення операції “Мережа” і розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.209, ч.3 ст.212, ч.3 ст.28, ч.3 ст.212 і ч.2 ст. 364 КК було встановлено організовану групу осіб, які закуповували за готівку золото, інші дорогоцінні метали і дорогоцінні камені і здійснювали їх переробку в ювелірні вироби на підконтрольних виробничих потужностях.
У подальшому вказані ювелірні вироби реалізовували кінцевим споживачам через спеціально створений Інтернет-магазин і через мережу підконтрольних ювелірних магазинів на території Запорізької області.
З метою ухилення від оподаткування, реалізація ювелірних виробів відбувалася від імені ряду підконтрольних фізичних і юридичних осіб без відповідного відображення в їх бухгалтерському та податковому обліку реальних доходів, отриманих від зазначених операцій.
За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено ювелірні вироби загальною вартістю 5 млн гривень, фінансово-господарські документи, чорнову документацію, комп’ютери та носії інформації.
Наразі слідство триває.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас