Google дозволить користувачам автоматично видаляти інформацію про себе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google дозволить користувачам автоматично видаляти інформацію про себе

Технології&Авто
384
У найближчі тижні Google планує розгорнути зміну налаштувань додатків, що дозволить користувачам автоматично видаляти дані про їх місцезнаходження.
Оновлення торкнеться додатків, які безперервно записують дані про користувача, наприклад – служби визначення своє місцезнаходження або Карт Google.
Поки оновлення стосується тільки історії місцезнаходжень, а також активності в мережі і додатках. Це, наприклад, перегляди сторінок в Chrome, запити в Google Картах і програми, якими ви користуєтеся на Android.
Для користувачів буде доступне автоматичне видалення подібної історії через три або вісімнадцять місяців. Також можна вибрати постійне зберігання до того моменту, як користувач не вирішить вручну видалити історію своїх переміщень і діяльності.
“Дані можуть зробити продукти Google кориснішими для вас, але ми почули ваші відгуки про те, що нам потрібно надати більш прості способи управління ними або їх видалення. Ви завжди повинні мати можливість керувати своїми даними таким чином, який найкраще працює”, – написали менеджери з продуктів Google Марло МакГріфф і Девід Монсі в своєму блозі.
Покращення впроваджуються приблизно через рік після того, як Google оновив Security Checkup з “персоналізованим керівництвом”, адаптованим для окремих облікових записів, і запустив інтелектуальний захист від фішингу в Chrome.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас