Дизайн iPhone XI Max показали на рендерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дизайн iPhone XI Max показали на рендерах

Фондовий ринок
2365
До анонсу нової лінійки iPhone залишається ще кілька місяців, але в мережу вже потрапили подробиці про майбутні новинки. Інсайдер OnLeaks, відомий високою вірогідністю витоків, опублікував відеоролик з демонстрацією оновленого дизайну базової версії майбутнього флагмана Apple і поділився серією рендерів старшої моделі апарата.

Задня кришка пристрою буде виконана з цільного шматка скла з плавним переходом до виступу модуля камери – максимальна товщина апарата на цій ділянці складе 9 мм. Мікрофон на задній панелі зрушиться ближче до центру корпусу, а звичний плоский важіль відключення звуку поступиться місцем круглій кнопці – схоже рішення раніше використовувалося деякими моделями планшетів iPad.
Порівняно з попередньою публікацією діаметр захисного скла об’єктивів камери візуально збільшився: імовірно, світлосила сенсорів новинки буде вищою, ніж у попередніх моделей лінійки. Як системний роз’єм Apple продовжить використовувати Lightning: перехід iPhone на USB Type-C відбудеться не раніше 2020-го.
Згідно з новим витоком, 5,8-дюймовий iPhone XI трохи додасть у розмірах порівняно з iPhone XS – його габарити складуть 143,9 × 71,4 × 7,8 мм проти 143,6 × 70,9 × 7,7 мм у попередника. Джерело також стверджує, що ширина «моноброви» новинок дещо зменшиться, хоча зміна буде майже непомітною. Точні розміри iPhone XI Max інсайдер не наводить.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас